Cultuurpodium Den Dolder

Welkom op de website van het Cultuurpodium Den Dolder. Hèt culturele platform voor klassieke en eigentijdse muziek, kleinkunst alsmede overige culturele activiteiten voor alle inwoners van Den Dolder en directe omgeving. Ieder seizoen organiseert het concerten en voorstellingen door professionele musici van wereldklasse.

Hieronder vindt u de eerst komende concerten. Hier vindt u het volledige programma.

Informatie over het bestellen van kaarten vindt u hier. En wilt u op de hoogte blijven van en uitgenodigd worden voor onze voorstellingen, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief

Wij zien u graag!

 

Na de aangekondigde maatregelen van de persconferentie van 14 dec. jl. gaan onze geplande concerten in ieder geval tot en met 19 januari 2021 niet door. Dit betekent dus dat het optreden van Kobra (18 dec.) en Johan Plomp (15 jan.) gecanceld zijn.

Graag tot ziens in het nieuwe jaar!

Eerstkomende concerten

Pavadita Tango Strijk-kwartet 
met Thierry Crommen

19 februari 2021 : 20:00 - 22:00
Cultuurpodium Den Dolder / Maria Christinakerk
Pavadita tango strijkkwartet

Air for Piazzolla Als tango strijkkwartet zijn deze dames al een belevenis, maar samen met harmonicaspeler Thierry Crommen weet je helemaal niet wat je hoort…zo fantastisch!!

Lees verder

Bach-programma Passieconcert

19 maart 2021 : 20:00 - 22:00
Cultuurpodium Den Dolder / Maria Christinakerk
Bach concert

Bachprogramma door bariton Remmert Velthuis, sopraan Marjon Strijk, violiste Arnieke Ehrlich en een nader te bepalen organist

Lees verder