Repetities en optreden amateurmusici en zangers met profs!

Afgelopen 16 en 17 november bestond het Cultuurpodium Den Dolder 5 jaar!  En dat hebben we gevierd met maar liefst 2 optredens: Vrijdag 16 november èn zaterdag 17 november in de Maria Christina Kerk in Den Dolder.

Op vrijdagavond een waanzinnig mooi concert  door onze plaatsgenoten Dmitri Ferschtman (cello) en Mila Baslavskaja (piano) met hun kleindochter Mara.

 

Zaterdag werd overdag intensief geoefend door amateur zangers, blazers en andere instrumentalisten uit de gemeenten Zeist en De Bilt. ’s Avonds was er een groots presentatieconcert met blazers, harpist, pianisten, zangers, in combinatie met de Big Band van het Kunstenhuis, Anita van Soest trompet en het Socrateskoor o.l.v. Sven Boogert.

En dit alles was gratis voor iedereen!

Meer foto’s en een impressie vindt u in onze nieuwsbrief!

Blijf ons volgen via deze website en/of onze nieuwsbrief!